Blogs

8 bonusi, kas ir pieejami tikai Salienas iedzīvotājiem

Saliena jau no paša sākuma tikai plānota un būvēta kā maza pilsēta, ar attīstītu infrastruktūru, ar saviem iekšējiem noteikumiem, iedzīvotājiem, savu ritmu un lieliem plāniem nākotnei. Līdz ar to, Salienā katra detaļa ir pārdomāta un katrai lietai ir sava nozīme. Viss Salienā ir izveidots tā, lai sniegtu tās iedzīvotājiem baudu no ikdienas.

Energoefektivitāte

Ar katru jauno uzbūvēto māju, mēs uzlabojam visus parametrus, kas svarīgi mūsdienu cilvēkam un kas ietekmē dzīves kvalitāti un ikmēneša budžetu. Jaunajos projektos ir īpaši piedomāts par energoefektivitāti. Katrā no dzīvokļiem būs uzstādīta ventilācijas sistēma ar gaisa rekuperāciju, kas nodrošinās efektīvu gaisa apmaiņu jūsu mājās. Tas nozīmē, ka  svaigs gaiss tiks padots uz dzīvokli un tas būs uzsildīts ar to gaisu, kas nāks ārā no dzīvokļa. Svaigs gaiss mājās būs nodrošināts 24/7. 

1-2.jpg

Jaunajos logos būs uzstādīti 2 kameru logi (ar 3 stikliem). Katra kamera tiks aizpildīta ar gāzi. Tāda metode būtiski uzlabos visas ēkas energoefektivitāti. 

Apkure

Salienas mājas vienmēr atšķiras no citām ar saviem pārsteidzoši zemajiem rēķiniem par apkuri. Jaunās mājas būs vēl siltākas un vēl “izdevīgākas”. Par rēķiniem runājot un atbildot uz jautājumu, kas šobrīd uztrauc visus, uzreiz vēlamies pateikt to, ka rēķini par apkuri nebūs milzīgi. Tie nav tukši vārdi un solījumi. Apkures maksa par 2022. gada martu bija vien 25 eiro par 70 m2 dzīvokli un martā spēkā jau bija paaugstinātais tarifs. Ar visu cenu kāpumu, pat palielinoties divreiz, maksa joprojām paliek diezgan zema. 

jge_rekins_09.png
Apsaimniekošana

Tas, ko ikdienā redz ikviens Salienas iedzīvotājs, ir pārdomātas apsaimniekošanas rezultāts. Apzaļumota teritorija, sakopta un tīra vide - tas viss priecē mūsu iedzīvotājus. Tas viss tiek nodrošināts primāri pateicoties iedzīvotāju ikmēneša maksājumiem. Mēs iesakām uztvert to kā sava veida abonēšanas maksu par vidi, kurā ir patīkami uzturēties, un par kuru nav jāuztraucās ikdienā. Līdzīgi kā jūs maksājat par Spotify un Netflix, lai baudītu mūziku un seriālus, patīkama vide un apkārtne arī pieprasa ieguldījumu no iedzīvotāju puses. 

saliena-lifestyle-91.jpg

Racionāli veidots dzīvokļu plānojums

Mūsu mērķis ir, lai katrs cents, ko jūs samaksājat par iegādāto īpašumu, ir tā vērts. Dzīvokļi ir projektēti tā, lai tajos nebūtu bezjēdzīgu laukumu - nepamatoti lielu gaiteņu, piemēram. 

Balkoni un terases

Visiem dzīvokļiem 2. un 3. stāvā ir savs balkons, savukārt, 1. stāvam ir terases ar atsevišķu izeju uz zālienu. Arī balkonu kvadrātmetri ir racionāli plānoti. Visi balkoni ir paredzēti dārza mēbelēm, lai siltos vakarus ar mīļāko dzērienu vai grāmatu rokās padarītu vēl patīkamākus. 

foto-martins-plume-web-123.jpg

Īpaša uzmanība jāpievērš arī skatam pa logu. Jaunajos projektos puse no dzīvokļiem ir vērsti uz Salienas parku ar dīķi.


Moduļu mājas

Salienas daudzdzīvokļu mājas ir būvētas, izmantojot moduļu tehnoloģiju. Katrs dzīvoklis sastāv no dažādiem moduļiem. Tos ražo rūpnīcā uzreiz ar pilnu apdari, pēc tam tiek gatavoti pamati un sākas montāža. 3 nedēļu laikā visa ēka jau ir uzmontēta. Ražojot moduļus, mēs daudz labāk varam kontrolēt procesus - tajā skaitā kvalitāti. Tas arī palīdz saīsināt būvēšanas procesu, lai netraucētu apkārt dzīvojošajiem cilvēkiem. 

Autostāvvietas

Autostāvvietu skaits tiek rēķināts pēc dzīvokļu skaita, paredzot arī rezerves vietas: viena stāvvieta vienam dzīvoklim. Bieži mūsu iedzīvotāji iegādājas divas vietas, ja mājsaimniecībā tiek izmantotas 2 automašīnas. Salienā ir padomāts arī par par iedzīvotāju viesiem - tie auto var novietot gar ielām un pagalmos par simbolisku papildu samaksu. 

foto-martins-plume-134.jpg

Mobilā aplikācija 

Katram Salienas iedzīvotājam ir pieejama mūsu izstrādāta aplikācija. Tā atvieglo saziņu ar administrāciju un palīdz ātrāk novērst problēmas, kā arī reaģēt uz iedzīvotāju sūdzībām 

Salienas iedzīvotāju kluba karte

Šī karte nodrošina atlaides un piekļuvi Salienas parkiem. Īpašus piedāvājumus un atlaides mūsu iedzīvotāji var saņemt Jurmala Golf Club&Hotel, automazgātavā "Autostiķis", beķerejā "Bake Away", mēbeļu salonā "NATUZZI ITALIA", klīnikā "1. Min Klīnika", veikalā "BioTE", udensbumbas.lv, sporta zālē "My Gym Latvia", kafejnīcā "Hačapurija", ziedu salonā "Anemoon", dizaina studijā "INSPIRA", Laura Ashley Latvija, restorānos "Manzo Steakhouse", "Scotty's Pub", "Laivas", "Pinkenhofa", "PortoFino".

3-2.jpg

Saliena atrašanās vieta kartē Saliena atrašanās vieta kartē Saliena atrašanās vieta kartēSaliena atrašanās vieta kartē
A BETTER WAY OF LIFE logo

Mēs allaž priecāsimies atbildēt uz visiem jūs interesējošajiem jautājumiem un sniegt papildus informāciju. Droši, rakstiet mums e-pastu uz