Blogs

Kāpēc Saliena ir ģimenēm draudzīgākais rajons

Saliena ir ideāla vieta, kur augt un attīstīties jūsu bērniem. Sekojot līdzi mūsdienu cilvēka dzīves un darba ritmam, mēs centāmies izdarīt tā, lai viss, kas tik ļoti nepieciešams bērnībā un jaunībā ir tepat blakus un vienmēr pa ceļam.


Esam koncentrējušies uz 3 galvenajiem virzieniem, domājot par Salienas iedzīvotāju atvašu būšanu mūsu ciematā. 

Bērnu laika pavadīšana ārpus mājām

Ir ļoti svarīgi atcerēties to, ka bērniem izklaides ārā ir nepieciešamas ne tikai labam garastāvoklim, bet arī fiziskajai attīstībai. Ja pieaugušajiem der garas pastaigas Dārza parkā vai Mežaparkā, tad bērniem vajag kaut ko daudz aktīvāku. Tieši tādiem mērķiem Salienā uzbūvēti divi bērnu laukumi - ar labirintiem, slidkalniņiem, šūpolēm un smilšu kastēm. Kamēr vecāki bauda dabu un mieru, bērni var iztrakoties un izpriecāties tiem paredzētajās vietās. Ja arī vecākiem ir vēlme iesaistīties spēlē, tad tas arī, protams, ir iespējams. Salienā atrodas arī sporta laukums, kur var uzspēlēt basketbolu vai futbolu, kā arī kārtīgi izkustēties. 

1-1.jpg

Izglītība 

Saliena var lepoties ar to, ka tepat ir pieejama kvalitatīva starptautiskā izglītība. Latvijas Starptautiskā skola, kas dibināta 1994. gadā. Tā piedāvā izglītību visu tautību bērniem vecumā no 3-18 gadiem un sagatavo startam koledžās. "King’s College, The British School of Latvia" Latvijā ir daļa no King’s Group - prestižas izglītības organizācijas, kas jau kopš 1969. gada starptautiski nodrošina bērniem un jauniešiem daudzpusīgas britu izglītības pieejamību, un Exupery Starptautiskā skola, kas paredzēta bērniem no 3-18 gadu vecumam un nodrošina starptautisku izglītību bērniem Latvijā, Baltijā un no visas pasaules. Izglītības iespējas Salienā ir patiešām grandiozas. 

2.JPG


Hobiji

Pie mums tavs bērns var izaugt par slavenu jātnieku vai, iespējams, pasaules mēroga hokejistu vai daiļslidotāju. Salienas teritorijā ir ledus halle, kur notiek starptautiskā un vietējā mēroga hokeja spēles, bērnu daiļslidošanas nodarbības, hokeja skola, kur ierīkota hokeja kluba Dinamo Rīga treniņu bāze. Kā arī Salienā atrodas jāšanas centrs - daudzfunkcionāla jāšanas manēža. Tieši te ir modernākie staļļi Baltijā, treniņi, jāšanas skola, izjādes. 

3-1.jpg
Papildus visam esam parūpējušies arī par to, lai Saliena ir bērniem droša vieta. Gan ceļu plānojums, kura mērķis ir ierobežot braukšanas ātrumu, gan iedzīvotāju kartes, kas ierobežo pieeju bērnu laukumiem un parkiem, lai tajās neiemaldās sveši cilvēki. Salienā bērnība ir ne tikai interesanta un daudzveidīga, bet arī droša. 

Saliena atrašanās vieta kartē Saliena atrašanās vieta kartē Saliena atrašanās vieta kartēSaliena atrašanās vieta kartē
A BETTER WAY OF LIFE logo

Mēs allaž priecāsimies atbildēt uz visiem jūs interesējošajiem jautājumiem un sniegt papildus informāciju. Droši, rakstiet mums e-pastu uz